Koti
Ylös
Merkki- ja kirjatilaukset
Historiasivut
Johtokunta
Säännöt
Kuvia
Kokouspöytäkirjat
Liity jäseneksi
Jäsenmaksu
Joensuu 2010
Tuusula 2013

Sukuseura Facebookissa

Päivitys 23.11.2013

 

KOTILAISTEN KOTISIVU TOIMII

Ismo Kotilainen

Sukuseuran kotisivu Internetissä osoitteessa www.kotilaistensukuseura.fi toimii.

Sivuilta löytyvät seuran johtokunnan jäsenten yhteystiedot, seuran säännöt, kuvia viimeisestä sukukokouksesta, poimintoja sukulehden artikkeleista sekä historiarekisteri.

Tämän historiarekisterin kehittymiseen voit vaikuttaa juuri Sinä. Toimitat mielestäsi hyödyllisen tai mielenkiintoisen tiedon minulle. Hetken päästä sen voivat lukea sukumme Internet-ajassa elävät jäsenemme ja muutama sata miljoonaa muutakin ihmistä!

Kuinka sitten toimia, jos piirongin laatikosta löytyy mielenkiintoista julkaistavaa? Toimi seuraavien, jo kerran julkaistujen ohjeiden mukaan:

Jos et halua tai voi muuttaa löytyneitä tietoja lainkaan sähköiseen muotoon, toimita tietosi ”otsikko” (esim. Buffalo Billin ensimmäinen saunareissu) ja yhteystietosi minulle puhelimitse tai kirjeitse. Näin ne sukumme jäsenet, joita asia kiinnostaa, voivat ottaa sinuun yhteyttä.

Jos voit käyttää tietokonetta, mutta et sähköpostia, kirjoita asiastasi hieman enemmän. Kirjoitatpa millä tekstinkäsittelyohjelmalla tahansa, tallenna työsi RTF-muotoon. RTF-muotoon tallennettu tieto on huoleton, koska se on mahdollista lukea periaatteessa kaikilla tietokoneilla ja tekstinkäsittelyohjelmilla. (Voit valita tallennusmuodon Tiedosto-valikon (vasemmalla ylhäällä) kohdassa ”tallenna nimellä” ja ”valitse tallennusmuoto”.  Lähetä levyke tai cd-levy, johon tiedot on tallennettu sekä tietysti yhteystietosi minulle; osoite on alla.

Jos käytössäsi on sähköposti, kirjoita selostuksesi suoraan sähköpostiviestiksi ja lähetä se minulle yhteystietojesi kera.

Jos tietosi on jo Internetissä luettavissa, toimita minulle ainoastaan sivun osoite. Teen silloin sukuseuran sivuilta linkin mainitsemallesi www-sivulle.

Muista, että pienikin tieto voi olla olla iloksi ja hyödyksi toisille sukulaisille. Historiarekisterimme kehittyy ja etenee pienin, mutta mielenkiintoisin askelin. Rekisterissä on nyt kolme ”linkkiä”. Yhden olen koonnut saamistani dokumenteista ja kaksi johtaa muille Kotilaisia käsitteleville sivuille.

Nyt vaan kaappeja kaivamaan, ties mitä sukulaisia sieltä löytyy!

Ismo Kotilainen

Ilvestie 4

17500 Padasjoki

puhelin: (03) 55 13 234, matkapuhelin 040 71 69 410

sähköposti: ismo.kotilainen@sci.fi